Lykkelig, Center for Livsglæde i Aarhus, 300 m. fra Storcenter Nord Tlf. 26 13 41 11 (9-21 dgl.)


Krop Tantra massage på madras 1600,- (Studiepris 1200) Tantra massage på briks 800,- (Studiepris 600)
Sjæl Parterapi 400,- (Studiepris 300) Terapi 400,- (Studiepris 300)
Ånd Håndlæsning 400,- (Studiepris 300) Clairvoyance 400,- (Studiepris 300) Healing 400,- (Studiepris 300)


Tantramassage i Århus

En sanselig oplevelse for kvinder, der ønsker at føle mere og mærke mere. Selvom man er nøgen og får massagen af en nøgen mandlig massør på en stor madras i et dejligt varmt lokale med dæmpet lys, handler det mest om personlig udvikling. Tantra er ikke sex med en veludrustet mand, tantra fokuserer på at mærke sig selv mere, og blive dygtigere til at nyde sin krop.

En spirituel oplevelse for hele kroppen
Tantra er en spirituel massage fra Østen, hvor man gennem et par tusinde år har dyrket massagen for at skabe en større sanselighed og en større integritet i mennesket.
På den måde adskiller tantra sig fra den typiske forestilling om massage. Tantra har en terapeutisk effekt på dybe lag i vores personlighed.

Kære Ambjørn tusind
tak for en for mig fantastisk oplevelse hos dig igår det er meget lang tid siden jeg har følt mig så tryg på alle måder og ..tændt :-) massagen var så dejlig,, havde ikke lyst til at gå.. (er der rabat hvis man booker dig en hel dag ) :-) godt du fik mig vappet ud så du kunne komme videre :-) du er fantastasisk Tak!Jeg vil bestemt komme tilbage og overvejer også dine kurser .Knus S

Tak for din hilsen :-) Godt at du var tryg. Ambjørn
Lykkelig

Ledige tider tantra-massage

Læs gerne om tantra på nettet før du du bestiller tid, eller ring til mig. Der er lidt information om tantra her på siden, og du kan kaste et blik på videoen om tantramassagen. Det er vigtigt du er indstillet på at tage oplevelsen som en øvelse i frihed, livsglæde og spirtualitet, for at du kan få det meste ud af massagen.

Du kan læse meget mere om massagen på Tantramassage i Aarhus, hvor du også kan booke en tid til tantra, når du har tid. Der er også aftentider, og i weekenden. Er du studerende, får du 25% rabat hvis du bruger koden "studerende".

Kære Ambjørn

You made my day!

Tak for dejligt tantra massage. Min krop har det så godt både i sjæl og krop.

Gode tanker og knus fra mig ;o)
Du er velkommen :-) Glæder mig til at se dig igen. Knus Ambjørn
Lykkelig

Ledige tider tantra-massage

Professionel tantra terapi i Aarhus
Tantra er spirituel medmenneskelig omsorg i massageform, som styrker selvværdet og giver dig mere glæde i kroppen. Du lærer din krops følsomme seksualitet bedre at kende, og får styrken indefra til at leve på en mere hjertelig og spontan - altså mere lykkeligt, både med dine veninder, din kæreste og på jobbet.

Med denne tantriske massage kan du heale nogle ubalancer hurtigt og effektivt, sammenlignet med f.eks. kognitiv terapi. Her er nogle eksempler på ubalancer som mine kunder har fået healet:

• Kærestesorg og uelskethed
Vi kan få en skade på sjælen, når vi svigtes af kæresten, og når vi er blevet elsket på en måde, der efterlod os med en følelse af uelskethed. Hvis man har været kæreste med en person der havde psykopatiske personlighedstræk, er det normalt at komme ud af parforholdet med en skade på sit selvværd. Cirka 1 menneske ud af 15 har skadevoldende psykopattræk. I nogle job, som topchefer og supersælgere og succesfulde prostituerede, er andelen af psykopater noget højere, cirka 1 ud af 5.
Efter et dårligt kæresteforhold, kan vi i nogen tid føle os forvirrede, forkastede, dumme. Det vi troede på, det viste sig at være en illusion eller en løgn. Med tantra kan man hurtigere genskabe sit selvværd, så man udstråler skønhed og glæde ved at være kvinde.

• Sexafhængighed
Både mænd og kvinder kan udvikle sexafhængighed. Modsat hvad folk generelt måske tror, så kan sexafhængighed være en pinefuld tilstand med tab af selvværd, tab af parforhold, kaos i følelserne og tvivl om mulighederne for at leve lykkeligt sammen med et andet menneske. Tantra har en vidunderlig effekt på sexafhængighed. Kvinden har nemt ved at tage imod massagen, og kommer i løbet af 3-4 massager i så dyb forbindelse med sig selv, at sexafhængigheden stopper. Hun vil altid være glad for sex, men efter tantra er hun mere kræsen med sine sexpartnere, fordi følelserne nu er blevet en integreret del af hendes feminine seksualitet.

• Manglende nydelse i forbindelse med sex
Den primære årsag til manglende nydelse er at mangle dyb kontakt med sine følelser og sine fysiske sanseorganer. Det er en følge af en længerevarende belastning nu eller i fortiden. Manglende lyst kan opleves som en tilstand af
generel anspændthed i kroppen
tanker og spekulationer under sex
spændinger i hals og nakke
ubehag ved at blive overvældet af manden eller blive taget af manden
nedsat eller manglende nydelse af blide berøringer på inderlår, omkring køn og venusbjerg, brysterne og ansigtet.
Med terapeutisk tantramassage kan du i et trygt miljø opleve en forvandling, som vækker lysten i dig til berøring, og som åbner op for at du selv mere aktivt kan vælge at dele din nydelse og tage imod nydelse fra andre.

Kære :-) tak for en
intim og dejlig oplevelse. Jeg takker den store bjørn for at have givet mig modet til at møde min krop. Energierne flyver som sødme overalt indeni, vidunderligt. Jeg griner og griner for kærligheden er stor, og mit hjerte åbent. Det har været spændende på alle planer og tak for dig :-) Love and light :-)
Jeg elsker dine mange dejlige ord :-) Du er altid velkommen igen en anden gang. Ambjørn
Lykkelig

Ledige tider tantra-massage


Tantrisk massage er en oplevelse for hele din krop og sjæl, hvor kvinden bliver masseret overalt. Tantramassagen foregår på en stor madras med helkrops-kontakt. Hvis du er lidt gener, kan du få en lettere udgave af massagen - den hedder Tantra Wellness-massage hvor du ligger på en briks.


Foredrag og kurser i Aarhus

Ambjørns foredrag i Aarhus er aldrig envejs - der er plads til dig og dine tanker. Book evt. et kursus og få undervisning med gejst og godt humør.
Se kurser og foredrag i Aarhus i Foredrag+


Hvil i dig selv

Terapi i Aarhus: Du er okay som du er. Hvil i dig selv.
Bedre at slentre, end at jage henover fortovet med dukket nakke. Bedre at snakke med ekspedienten, end at være sammenbidt tavs. Bedre at sænke skuldrene og løfte hovedet. Bedre bare at være dig og slappe af.... Læs torsdagens Lykketips.dk


Ansvar Angst Clairvoyance Depression Elskov Følelser Healing Håndlæsning Kontrolfreak Kærlighed Livsglæde Livskraft Lykke Lykketips Meditation Mobning Paranoia Parforhold Parterapeut Personlig udvikling Porno Psykolog Psykopati Sexafhængig Selvmordstanker Skitzofreni Skænderier Stress Studierabat Sundhed Tantramassage Ulykkelig Utroskab Velvære Vitalog


Ambjørn Happy tilbyder individuel samtaleterapi og parterapi i Aarhus. Du kan bestille tid online, eller gi' et kald på tlf. 26 13 41 11.