Nu med brændeovn, ekstra kærlighed og endnu varmere erotik - tantrakursus for par

Brug sommeren fornuftigt - hold et par dages ferie på Mors og lær tantra sammen med din elskede. Vælg mellem 6 forskellige tantrakurser i uge 29 og 30. Vi har fundet et sted med brændeovn, midt i den smukkeste natur, fri himmel og ingen naboer. Kurser i tantra massage og tantrasex. Pris alt inkl. mad og drikke, undervisning, logi osv.

www.Sommertantra.dk

Tantramassage i Aarhus | For kvinder


Tlf. 26 13 41 11 Lykkelig, Center for Livsglæde i Aarhus, Jens Baggesens Vej 5 300 m. fra Storcenter Nord.
Parterapi 400,- (Studiepris 300) Terapi 400,- (Studiepris 300)


Tantramassage i Århus

En sanselig oplevelse for kvinder, der ønsker at føle mere og mærke mere. Selvom man er nøgen og får massagen af en nøgen mandlig massør på en stor madras i et dejligt varmt lokale med dæmpet lys, handler det mest om personlig udvikling. Tantra er ikke sex med en veludrustet mand, tantra fokuserer på at mærke sig selv mere, og blive dygtigere til at nyde sin krop.

En spirituel oplevelse for hele kroppen
Tantra er en spirituel massage fra Østen, hvor man gennem et par tusinde år har dyrket massagen for at skabe en større sanselighed og en større integritet i mennesket.
På den måde adskiller tantra sig fra den typiske forestilling om massage. Tantra har en terapeutisk effekt på dybe lag i vores personlighed.

Hej Ambjørn
Min kæreste og jeg vil gerne sige dig tak for den meget fine tantramassage du gav mig. Vi er ikke jaloux anlagt, så det var godt han måtte overvære massagen. Du har vildt lækre hænder, meget faste og kærlige. Det var super erotisk, uden at være sex! Jeg kunne mærke du holdt den der grænse, så det ikke blev sex. Lækker massage! Tak Ambjørn. VH Lisa
Kære Lisa, Jeg er imponeret over at vi kunne være i rummet alle 3, og det gik jo fint. Rart at møde dig og din mand. I er altid velkomne tilbage. Ambjørn
Lykkelig

Ledige tider tantra-massage

Læs gerne om tantra på nettet før du du bestiller tid, eller ring til mig. Der er lidt information om tantra her på siden, og du kan kaste et blik på videoen om tantramassagen. Det er vigtigt du er indstillet på at tage oplevelsen som en øvelse i frihed, livsglæde og spirtualitet, for at du kan få det meste ud af massagen.

Du kan læse meget mere om massagen på Tantramassage i Aarhus, hvor du også kan booke en tid til tantra, når du har tid. Der er også aftentider, og i weekenden. Er du studerende, får du 25% rabat hvis du bruger koden "studerende".

Hej tak for i går. Det
var helt fantastisk. Det vil jeg super super gerne igen. Wow Wow. Knuz S
Kære, jeg elsker din måde at være begejstret på :-) Glæder mig til at se dig igen. Anden gang man får tantra massage, virker det dybere fordi vi så kender hinandens energi og kan umiddelbart være endnu mere trygge ved hinanden. Ambjørn
Lykkelig

Ledige tider tantra-massage

Professionel tantra terapi i Aarhus
Tantra er spirituel medmenneskelig omsorg i massageform, som styrker selvværdet og giver dig mere glæde i kroppen. Du lærer din krops følsomme seksualitet bedre at kende, og får styrken indefra til at leve på en mere hjertelig og spontan - altså mere lykkeligt, både med dine veninder, din kæreste og på jobbet.

Med denne tantriske massage kan du heale nogle ubalancer hurtigt og effektivt, sammenlignet med f.eks. kognitiv terapi. Her er nogle eksempler på ubalancer som mine kunder har fået healet:

• Kærestesorg og uelskethed
Vi kan få en skade på sjælen, når vi svigtes af kæresten, og når vi er blevet elsket på en måde, der efterlod os med en følelse af uelskethed. Hvis man har været kæreste med en person der havde psykopatiske personlighedstræk, er det normalt at komme ud af parforholdet med en skade på sit selvværd. Cirka 1 menneske ud af 15 har skadevoldende psykopattræk. I nogle job, som topchefer og supersælgere og succesfulde prostituerede, er andelen af psykopater noget højere, cirka 1 ud af 5.
Efter et dårligt kæresteforhold, kan vi i nogen tid føle os forvirrede, forkastede, dumme. Det vi troede på, det viste sig at være en illusion eller en løgn. Med tantra kan man hurtigere genskabe sit selvværd, så man udstråler skønhed og glæde ved at være kvinde.

• Sexafhængighed
Både mænd og kvinder kan udvikle sexafhængighed. Modsat hvad folk generelt måske tror, så kan sexafhængighed være en pinefuld tilstand med tab af selvværd, tab af parforhold, kaos i følelserne og tvivl om mulighederne for at leve lykkeligt sammen med et andet menneske. Tantra har en vidunderlig effekt på sexafhængighed. Kvinden har nemt ved at tage imod massagen, og kommer i løbet af 3-4 massager i så dyb forbindelse med sig selv, at sexafhængigheden stopper. Hun vil altid være glad for sex, men efter tantra er hun mere kræsen med sine sexpartnere, fordi følelserne nu er blevet en integreret del af hendes feminine seksualitet.

• Manglende nydelse i forbindelse med sex
Den primære årsag til manglende nydelse er at mangle dyb kontakt med sine følelser og sine fysiske sanseorganer. Det er en følge af en længerevarende belastning nu eller i fortiden. Manglende lyst kan opleves som en tilstand af
generel anspændthed i kroppen
tanker og spekulationer under sex
spændinger i hals og nakke
ubehag ved at blive overvældet af manden eller blive taget af manden
nedsat eller manglende nydelse af blide berøringer på inderlår, omkring køn og venusbjerg, brysterne og ansigtet.
Med terapeutisk tantramassage kan du i et trygt miljø opleve en forvandling, som vækker lysten i dig til berøring, og som åbner op for at du selv mere aktivt kan vælge at dele din nydelse og tage imod nydelse fra andre.

Hej Ambjørn! Mit besøg
hos dig idag har sat dybe spor. Var egentlig lidt i tvivl om jeg ikke ville være beklemt over nøgenheden, men du gjorde mig rigtig tryg og jeg gik fra dig med et smil. Resten af dagen har været helt særlig, fordi jeg mærker mig selv nu. Tak for det!
Knus Susie
Kære Susie. Tantra massage er magisk og kan give meget store forandringer i vores krop og sjæl. Jeg er glad for at du mærker dig selv på en ny måde :-) Ambjørn
Lykkelig

Ledige tider tantra-massage


Tantrisk massage er en oplevelse for hele din krop og sjæl, hvor kvinden bliver masseret overalt. Tantramassagen foregår på en stor madras med helkrops-kontakt. Hvis du er lidt gener, kan du få en lettere udgave af massagen - den hedder Tantra Wellness-massage hvor du ligger på en briks.


Foredrag og kurser i Aarhus

Ambjørns foredrag i Aarhus er aldrig envejs - der er plads til dig og dine tanker. Book evt. et kursus og få undervisning med gejst og godt humør.
Se kurser og foredrag i Aarhus i Foredrag+


Sig sandheden

Terapi i Aarhus: Sandheden er den stærkeste kraft du har, når du selv er stærk nok til at bære den.
Sandheden er dårligt selskab, når vi føler os for svage til at løfte den. Sandheden er irriterende på alle de dage, hvor vi har ondt i hovedet og har stive knæ. Der er mange fester, hvor sandheden er den gæst man mindst ønsker skal dukke op. Den er altid så krævende, er den. ... Læs lørdagens Lykketips.dk


Ansvar Angst Clairvoyance Depression Elskov Følelser Healing Håndlæsning Kontrolfreak Kærlighed Livsglæde Livskraft Lykke Lykketips Meditation Mobning Paranoia Parforhold Parterapeut Personlig udvikling Porno Psykolog Psykopati Sexafhængig Selvmordstanker Skitzofreni Skænderier Stress Studierabat Sundhed Tantramassage Ulykkelig Utroskab Velvære Vitalog


Ambjørn Happy tilbyder individuel samtaleterapi og parterapi i Aarhus. Du kan bestille tid online, eller gi' et kald på tlf. 26 13 41 11.