Meditation i Århus, lær det i en fart

Meditation er fri for religion

Der er intet religiøst i meditationen: ingen guder med fancy navne, det er ren personlig udvikling. Du er velkommen om du tror på en gud, eller er ateist. Ung eller gammel. Helt blank omkring meditation, eller vant til at meditere. Alle er velkomne.

Inspiration, 1 time hos Lykkelig i Århus Køb: 700 kr.
50% studierabat.

Få en stærkere intelligens med meditation

Alle undersøgelser viser, at meditation virker positivt på intelligens, følelseslivet og helbredet. Meditation er den naturlige vej til en højere intelligens. Blandt dit udbytte er en stærkere selvopfattelse, en større analytisk evne, og øget intellektuel formåen. Desuden får du stimulering af din tanke-evne, som ligger dybere end vores perceptions-evne.

Meditationen giver ægte mindfullness
Måske du har hørt om mindfullness i Århus, så har du allerede en idé om hvad meditation går ud på. I mindfullness forsøger man at nå den tilstand, som er målet med meditation, uden at meditere. Man forestiller sig, at man er tilstede i nuet, og det er dejligt. En god fantasi, som får os til at slappe af.

Mindfullness er som at vaske sin bil, så den ser flot ud.
Meditationen er at sørge for at bilen også kan køre.

I meditationen på Lykkelig lærer du at nå frem til nuet og tilstedeværelsen. Meditationen er mere krævende end mindfullness, fordi du faktisk i virkeligheden bevæger dig frem til nuet. Dit sind ændrer sig, din hjerne ændrer sig, så du bliver stærkere og gladere.

Oplev glæden ved at kunne falde til ro med vilje
Nu bliver du glad. Happy meditation er så behageligt, det er en nydelse. Du må gerne sidde, eller ligge, men du kan også bevæge dig mens du mediterer. De fleste har nemmest ved at lære meditation når de sidder stille, men måske er du anderledes bygget. Kom og prøv meditation, som passer til dig!

Se verden og dig selv med klare øjne

Meditation anvendes af folk over hele jorden, i alle farver, alle racer, alle kulturer. Meditation er formodentlig noget af det eneste vi gør, som ikke er knyttet til en religion. Meditation er simpelthen at være tilstede i verden! At opdage at du lever, at du føler - og at du kan tænke!
Så du er velkommen uanset hvad du tror på, eller hvis du ikke tror på noget som helst.

Få en klarere tænkeevne, og bestem selv i dit liv

Ja, det er superdejligt at meditere :) Du bliver klog, stærk, følende, tænkende. Samfundet holder af den slags individer :) Frie mennesker er positive, fordi de tænker. Meditation gør dig nemmere lykkelig, fordi du bliver stærk.

Opdag mere af dit særlige væsen

Det forekommer åbenbart, at den stærke energi der løber gennem centralnervesystemet udløser forbindelse til den du er, dybest inde.

Grin mere, og opdag skønheden i hverdagen

Livet er som sådan interessant. Livet er sjovt. Når du mediterer lærer du at se skønheden alle steder. Livet er sjovt og fantastisk, når vi lærer at opdage det.