Lykkelig, 8000 Århus

50% rabat til studerende

Healing i Århus | Lykkelig, 700 kr.

Healing i Århus

Boost dit immunsystem og din livsglæde

Vi bliver ramt af ulykker og sygdom, det er helt normalt, og så går kroppens immunsystem i gang med at helbrede os. De fleste sygdomme klarer kroppen selv, uden at få hjælp fra operationer eller medicin.
Men en gang imellem vil din krop gerne have en hjælpende hånd, så du kan blive rask hurtigere.

Healing, 1 time hos Lykkelig i Århus Se ledige tider: 700 kr.
50% studierabat.
Er healing anerkendt af naturvidenskaben?

Ja, healings effekt er dokumenteret med empiriske undersøgelser i dobbelt blindtest. Healing virker cirka 40% på helbredelsen, og medicin virker ca. 20%: Altså kan du samlet set komme op på ca. 60% helbredelse.

Healing er firkantet sagt vores tro på at vi kan blive raske (placebo). Derfor gør lægerne meget ud af at lave piller der er stærkt farvede, og måske lidt kantede, så medicinen ser ud til at være kraftfuld.

Hvis vi tvivler på at vi kan blive raske, så er det svært for medicinen at virke. Det betyder også at dit indtryk af din læge er med til at afgøre, om du tror du kan blive rask. Derfor har lægen en hvid kittel på, og taler til dig med autoritet. Hvis lægen bare var iført en T-shirt, pjusket fedtet hår og badesandaler, så ville det være svært for dig at tro på lægens medicin.

Hvis vi direkte tror på at vi skal dø, så kan det blive resultatet (nocepo) uanset hvilken medicin vi får. Man kan faktisk dø af skræk, hvis man virkeligt tror på, at man skal dø. Man kan også dø, fordi man vil dø: Sådan dør mange gamle mennesker, de bestemmer sig for det. Den selv-villede død, er meget effektiv.

Hvad er healing?

Kort fortalt: En støtte til at genoprette din energi, hvilket automatisk styrker immunsystemet og din handlekraft.

Den længere forklaring rækker dybt ned i de lag i underbevidstheden, som hverken er logiske eller rationelle.
Hvis du ønsker at lære at heale, kan du gå på kurser og lære det i løbet af et par år.

Hvordan virker healing?

Healing virker gennem lys, varme, dufte som påvirker dig, sådan at din underbevidsthed får et mere positivt syn på livet.

Hvordan foregår healing?

Du ligger på en briks og får et tæppe over sig. Du lukker øjnene og slapper af mens jeg taler til de dybeste lag i din sjæl, og spreder healingen ud over dit væsen.

Du healer selv hver dag

Der er ikke noget hokuspokus ved healing. Det er ganske naturligt, og har foregået i tusindvis af år. Du kender det fra dit eget liv. Hvis et barn falder og slår sit knæ, så puster du på knæet og healer barnet så frygten og smerten træder i baggrunden, og barnet bliver hurtigt glad igen og leger videre.

Som voksen er man måske ikke faldet på asfalten, men så er der andre ting som har virket skræmmende på os. Måske er vi blevet forladt, kærlighedssorger, vi har oplevet ensomhed, vi savner fællesskab, vi har økonomiske problemer, bekymringer, uro, nervøsitet.

En professionel healer kan puste smerten væk selv efter alvorlige ulykker, eller traumatiske oplevelser.